ПрАТ "БІЗНЕС-ЦЕНТР "КИЇВ"

Код за ЄДРПОУ: 30893476
Телефон: (0552) 26-27-46
e-mail: bckiev@bckiev.pat.ua
Юридична адреса: 73000, Херсонська область, м. Херсон, проспект Ушакова, 43
 
Дата розміщення: 12.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Хоменко Валерiй Григорiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1956
5) освіта** Вища, Днiпропетровський гiрничий iнститут
6) стаж роботи (років)** 40
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Директор Херсонської фiлiї ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2016, 5 рокiв
9) опис Директор - одноосiбний виконавчий орган, без довiреностi представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi дiї в межах компетенцiї визначеної статутом товариства. Обов'язок директора полягає у здiйсненнi керiвництва поточною дiяльнiстю Товариства, що передбачає вiдповiдальнiсть за реалiзацiю цiлей, стратегiї та полiтики Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом та посадовою iнструкцiєю. Директор має право без довiреностi дiяти вiд iменi акцiонерного товариства, в тому числi представляти його iнтереси, вчиняти правочини вiд iменi товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства. До повноважень та обов'язкiв директора вiдноситься, зокрема: здiйснення керiвництва господарською дiяльнiстю Товариства; виконання покладених на Правлiння рiшення Загальних зборiв, планування дiяльностi Товариства; пропозицiї з розподiлу i використання прибутку, визначення розмiрiв фондiв, якi створюються Товариством вiдповiдно до чинного законодавства України, розмiру i форми виплати дивiдендiв, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборiв акцiонерiв; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв, якщо сума угоди не перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; прийняття рiшення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитiв та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує лiмiт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фiнансових звiтiв; iнше. Посадова особа займає посаду: Директор ПрАТ "Приват", мiсцезнаходження: 73000, м. Херсон, пр-т Ушакова, 43. Винагорода за звiтний перiод - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням Загальних зборiв. Посади, якi обiймала ця особа за останнi 5 рокiв - Директор ПрАТ "Приват", керуючий Херсонською фiлiєю ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Рудометкiна Свiтлана Леонiдiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1969
5) освіта** Вища, Херсонький iндустрiальний iнститут
6) стаж роботи (років)** 26
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Бiзнес Центр "Київ, головний бухгалтер.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 24.04.2000, Безстроково, до моменту припинення повноважень.
9) опис Посадовi обов'язки Головного бухгалтера визначенi посадовою iнструкцiєю посадової особи Товариства. Здiйснює i координує органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько - фiнансової дiяльностi пiдприємства, здiйснює контроль за ефективним використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв. Забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i його пiдроздiлах на основi прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю. Органiзовує та контролює складання розрахункiв щодо використання прибуткiв, затрат на виробництво, платежiв до бюджету. Своєчасно i правильно складає звiти. Посадова особа займає посаду: головний бухгалтер ПрАТ "Приват", мiсцезнаходження: 73000, м, Херсон, пр-т Ушакова, 43. Винагорода за звiтний перiод - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змiн: змiни у персональному складi посадових осiб Товариства - змiна головного бухгалтера - вiдбуваються у разi необхiдностi за рiшенням виконавчого органу Товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорХоменко Валерiй Григорiйовичд/н10.000884961000
Головний бухгалтерРудометкiна Свiтлана Леонiдiвнад/н000000
Усього 1 0.00088496 1 0 0 0