ПрАТ "БІЗНЕС-ЦЕНТР "КИЇВ"

Код за ЄДРПОУ: 30893476
Телефон: (0552) 26-27-46
e-mail: bckiev@bckiev.pat.ua
Юридична адреса: 73000, Херсонська область, м. Херсон, проспект Ушакова, 43
 
Дата розміщення: 23.04.2020

Річний звіт за 2019 рік

2) Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Хоменко Валерiй Григорiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1956
5) освіта** Вища, Днiпропетровський гiрничий iнститут
6) стаж роботи (років)** 42
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
Херсонська фiлiя ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК"
14360570
Директор
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 29.04.2016, 5 рокiв
9) опис Директор - одноосібний виконавчий орган, без довiреностi представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi дiї в межах компетенцiї визначеної статутом товариства. Обов'язок директора полягає у здiйсненнi керiвництва поточною дiяльнiстю Товариства, що передбачає вiдповiдальнiсть за реалiзацiю цiлей, стратегiї та полiтики Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом та посадовою iнструкцiєю. Директор має право без довіреності діяти від імені акціонерного товариства, в тому числі представляти його інтереси, вчиняти правочини від імені товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язкові для виконання всіма працівниками Товариства. До повноважень та обов'язків директора відноситься, зокрема: здійснення керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа займає посаду: Директор ПрАТ "Приват", місцезнаходження: 73000, м. Херсон, пр-т Ушакова, 43. Винагорода за звітний період - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посади, якi обiймала ця особа за останнi 5 рокiв - Директор ПрАТ "Приват", керуючий Херсонською фiлiєю ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Рудометкiна Свiтлана Леонiдiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1969
5) освіта** Вища, Херсонький iндустрiальний iнститут
6) стаж роботи (років)** 28
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
ПрАТ "Бізнес-Центр "Київ"
30893476
головний бухгалтер.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 24.04.2000, Безстроково, до моменту припинення повноважень.
9) опис Посадові обов'язки Головного бухгалтера визначені посадовою інструкцією посадової особи Товариства. Здiйснює i координує органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько - фiнансової дiяльностi пiдприємства, здiйснює контроль за ефективним використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв. Забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i його пiдроздiлах на основi прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю. Органiзовує та контролює складання розрахункiв щодо використання прибуткiв, затрат на виробництво, платежiв до бюджету. Своєчасно i правильно складає звiти. Посадова особа займає посаду: головний бухгалтер ПрАТ "Приват", місцезнаходження: 73000, м, Херсон, пр-т Ушакова, 43. Винагорода за звітний період - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства - зміна головного бухгалтера - відбуваються у разі необхідності за рішенням виконавчого органу Товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні привілейовані іменні
1 2 3 4 5 6 7
ДиректорХоменко Валерiй Григорiйовичд/н10.0008849610
Головний бухгалтерРудометкiна Свiтлана Леонiдiвнад/н0000
Усього 1 0.00088496 1 0